Geachte leden van de kerk,

Oprichten jongerenkoor!

Zoals jullie wellicht hebben vernomen, worden er door het Syrisch Orthodox Jongerenplatform (SOJP) jaarlijkse activiteiten georganiseerd. Een van de vele activiteiten was de kerstviering waarbij naast het fantastisch kindertoneel het koor een geweldige prestatie heeft geleverd die op velen indruk heeft gemaakt.

Om voort te borduren op deze successen, wil het SOJP en ondergetekende een officieel jongerenkoor oprichten voor ons bisdom. Dit jongerenkoor zal onder leiding staan van de zanger/shamosho Jacob Dinc en zal structureel oefenen om te werken aan melodieën en zangtechnieken. We streven hierbij naar professionaliteit en hopen naast interne activiteiten ook deel te kunnen nemen aan externe kerkelijke activiteiten, waarbij we de Syrisch orthodoxe kerk vertegenwoordigen.

Daarom hiervoor een oproep aan alle jongere shamoshe, shameshjothe die zich herkennen in de volgende criteria:

– 16 jaar of ouder;
– enig kennis van de melodieën van de kerk;
– de Syrische taal in een vlot tempo kunnen lezen;
– zangkwaliteiten;
– hart voor de kerk.

Schrijf je in als je gemotiveerd bent om deel te nemen aan dit koor. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar sojp@morephrem.com, onder vermelding van je naam, leeftijd, woonplaats, kerk en een korte motivatie waarom je mee wil doen aan het koor. Uiterste datum van inschrijving is 3 september!

Na inschrijving ontvang je een mail met aanvullende informatie en wordt je uitgenodigd voor de selectiedag.
Voor verder vragen, mail gerust met sojp@morephrem.com of check onze Facebook.

Wij hopen samen met jullie vele vieringen te kunnen verrijken met mooi kerkelijk gezang.

Met Gods zegen,

Mor Polycarpus Augin Aydin †