Thema avond over vriendschap met raban dayroyo Youhanon!

Pingen, Whatsapp, Facebook, Twitter, Wordfeud en ga zo maar door.
We hebben allen een digitale lijst met vrienden. Maar wat is vriendschap?
Wat heeft vriendschap met het geloof te maken? En wanneer spreek je van vriendschap?
Helaas kunnen we niet met onze Heer Pingen of MSNen. Maar hoe gaan we een relatie met God aan? Ben jij ook benieuwd naar het antwoord op deze vragen? En zit je zelf vol met vragen over vriendschap? Kom dan zondagavond 12 februari naar het Mor Efrem Klooster.

Raban Dayroyo Youhanon zal ons vertellen over de kracht van vriendschap en ons helpen dit bij onszelf te vinden en wat vriendschap te maken heeft met het geloof. Laat je inspireren en wees zelf een inspirator voor je mede broeders en zusters. Tevens is de 12e een gelegenheid voor het vormen van nieuwe vriendschappen; een groep Syrisch-orthodoxe jongeren komen met een bus uit Amsterdam en zullen deze avond aanwezig zijn. Voor hen is de afstand geen belemmering en dit stukje extra moeite is vaak wat een vriendschap kenmerkt.

Whatsapp, Wordfeud en Facebook kunnen niet op tegen een ouderwets avondje samenkomen voor een leuk en gezellig gesprek. En om het nog gezelliger te maken willen wij jullie allen, aan het einde van de avond, uitdagen om deel te nemen aan een leuke en leerzame quiz.

Wij hopen jullie allen de zondagavond de 12de te zien!

Met vriendelijke groet,

Het SOJP