SOJP komt naar Amsterdam

De afgelopen periode hebben wij jullie mogen leren kennen en samen met jullie bewuster mogen worden over het geloven in je dagelijks leven.

Behalve met elkaar in gesprek gaan over diepgaande thema’s willen wij ook iets gezelligs ondernemen. 17 mei staat daarom een ontspannend dagje Amsterdam op het programma. En voor degenen die het SOJP nog niet kennen, is dit een mooie gelegenheid om meer over ons te weten te komen. Onze bisschop Mor Polycarpus zal de hele dag met ons doorbrengen.

Bij aankomst in Amsterdam zullen we ontvangen worden door de jongeren van de Mor Sharbil parochie en zullen we samen met hen eten. Daarna staat er een ontmoeting met jongeren uit de beide andere Syrisch-orthodoxe parochies van Amsterdam op het programma. We zullen vervolgens samen met hen door de grachten varen langs de mooie plekken van Amsterdam. Als afsluiting van de dag zullen wij, de jongeren uit Twente, onderweg ergens samen eten.

Omdat we met een bus reizen, en het aantal zitplaatsen daarom beperkt is, dien je je zo snel mogelijk aan te melden (bij teveel aanmeldingen gaan de plaatsen naar degenen die zich het eerst aangemeld hebben). Als je je vóór 8 mei aanmeldt bedragen de kosten €20,-, voor aanmeldingen vanaf 8 mei wordt €25,- gerekend. De kosten moeten vooruit betaald worden en zijn voor de bus en rondvaart; het avondeten is daarbij niet inbegrepen. Bij inschrijving zal je een bevestiging van deelname ontvangen en zal worden gevraagd binnen 48 uur het bedrag over te maken.

Verder vragen wij jullie bij de inschrijving je voor- en achternaam, leeftijd en parochie te vermelden; bij aanmelding van meerdere mensen op 1 naam, graag dit voor iedereen afzonderlijk aangeven.

Voor vragen kun je bellen met 0613664214.

Met mooi weer en een goed humeur hopen wij met jullie een leuke dagje te mogen beleven.

Tot 17 mei!

Vriendelijke groeten,

Het SOJP