SOJP Kerstviering

Het is weer zover de daken kleuren wit, de warme kleren worden weer uit de kast gehaald, de kerstlichtjes branden buiten en de kerst komt er aan. Wij, van het Syrisch Orthodox Jongerenplatform (SOJP), nodigen jullie van harte uit om de geboorte van onze Lieve Heer Jezus Christus te vieren op zaterdagavond 18 december 2010 in het Mor Ephrem Klooster. De kerstviering zal om 19.15u beginnen.

Iedereen is bij de kerstviering welkom, zowel jong als oud!

Namens Mor Polycarpus Augin Aydin

Het Syrisch Orthodox Jongerenplatform

Ongeveer tweeduizend jaar geleden bracht de engel Gabriël een bezoek aan de Maagd Maria. Tijdens dit bezoek sprak de engel Gabriël met de Maagd Maria over de komst van Jezus Christus. Maria was verkoren om de Allerhoogste ter wereld te brengen. Wat deed de komst van de engel met haar? Waarom was het belangrijk dat zij de woorden van de engel zou accepteren? Hierover zullen wij een dialoog (sogitho) opvoeren. De kerstviering zal verder bestaan uit o.a. een kerstboodschap van onze bisschop Mor Polycarpus Augin Aydin, gezang met beelden, een meditatie bij de dialoog en een kerst-inzamelingsactie voor onze priester in de Dominicaanse Republiek. Alle inkomsten gaan ten goede aan het St. Ephrem School voor weeskinderen in Haïti.

Kom dus ook op de 18de van december om 19.15u naar het Mor Ephrem Klooster. Wij zullen jullie met een presentje verwelkomen, dus wees er snel bij.

Iedereen is bij de kerstviering welkom, zowel jong als oud!

Wij verheugen ons op jullie komst,

Namens Mor Polycarpus Augin Aydin
Het Syrisch Orthodox Jongerenplatform